Hajgyógyászat Szeged, 6726 Szeged, Fülemüle utca 32.


  Kapcsolat : +36 30 265 7191

Hajtetoválás

Hajtetoválás

A hajtetoválás, vagy másképp mikropigmentáció egy olyan kezelés az alopécia, kopaszodás, hajritkulás tüneteivel küzdők számára, amely orvosi tetoválás révén valódi haj látványát nyújtja.

A hajtetoválás voltaképpen egyfajta imitációs technika, mely során replikáljuk a hajszálakat, amivel  rövidre borotvált haj látványát lehet elérni, méghozzá  rendkívül realisztikus eredménnyel.

A hajtetoválás során speciális pigmenteket implantálunk az epidermiszbe, annak érdekében, hogy azzal lefedjük a kopaszodó területeket.

Az orvosi mikropigmentáció nem azonos a hagyományos tetoválással, technikája annál speciálisabb. Az orvosi tetoválás más eszközökkel és alapanyagokkal történik, mint a hagyományos tetoválás.

Az eljárás legnagyobb pozitívuma, hogy a kopaszodás bármely típusánál, és bármely fokozatánál kiválóan alkalmazható,  akár a teljesen kopasz fejtetőn is elérhető a dús, rövidre nyírt frizura látványa.

Hajtetoválással még azon ügyfeleink esetén is remek eredmény érhető el, akik hajbeültetésre a már túlságosan kiterjedt hajvesztésük miatt nem alkalmasak. A hajtetoválás számukra remek alternatívája a hajbeültetésnek.

A hajtetoválás eredménye mindig fiatalos, divatos és rendkívül realisztikus.

 

További kérdései vannak a hajtetoválással kapcsolatban?

Jelentkezzen konzultációra, ahol minden kérdésére pontos választ adok!