HIMG Klinika Szeged, 6726 Szeged, Fülemüle utca 32.


  Kapcsolat : +36-30/265-7191

Haj és fejbőr vizsgálat

Csak azon ügyfelek számára ajánljuk fel a hajátültetés lehetőségét, akiknél a kiváló eredmény garantált. Hajátültetés előtt nagyon fontos a fej bőrének, valamint a hajszálak állapotának pontos felmérése, ezért a beavatkozást minden esetben hajgyógyászati vizsgálat előzi meg. A mikrokamerás hajvizsgálat többszörös nagyításban mutatja a fejbőr legapróbb részleteit, a hajszálak közvetlen töveit. A haj és fejbőr vizsgálat segítségével megállapítható, hogy mennyire egészséges a fejbőr és a haj, valamint felmérhető a hajszálak sűrűsége is. Ez azért fontos, hogy meg tudjuk állapítani a beavatkozás során kinyerhető, majd beültethető hajszálak számát.

A hajvizsgálat első lépése a hajgyógyász által végrehajtott fejbőr és hajszál szemrevételezése, majd ezt követi a mikrokamerás vizsgálat.

Haj és fejbőr vizsgálat
Haj és fejbőr vizsgálat
Haj és fejbőr vizsgálat

Amennyiben szükségesnek tartja a hajgyógyász a további vizsgálatok elvégzését, úgy 1-3 hajszálat kihúzhat a fejbőrből. Ezt követően a kihúzott hajszálakat mikroszkopikus hajvizsgálatnak vetjük alá, melynek eredményeképp információt kaphatunk arról, hogy mennyire súlyos a hajhullás, kopaszodás állapota.

A vizsgálati eredményt mindig a konzultáció során, szakember által végrehajtott szemrevételezés, és a hajgyógyászati vizsgálatok együttese adja. A konzultáción zajló beszélgetés során választ kaphat hajproblémájára, megismertetjük a hajhullás és kopaszodás kiváltó okát, majd ezt követően megoldást nyújtunk az Ön számára. Ha a hajgyógyászati vizsgálatot megelőzően részt vett belgyógyászati vizsgálaton, kérjük, hozza magával az eredményt. Genetikai kopaszodás esetén, ezekre az eredményekre nincs szükség, hiszen ezek okozóját klinikánk képzett, tapasztalt csapata jól ismeri. Tehát ha az Ön esetében androgenetikus alopéciáról beszélünk, elég, ha a vizsgálatot hajgyógyász szakember végzi.

Amennyiben Ön is hajproblémákkal küzd, keresse fel klinikánkat, és kérjen időpontot egy személyes konzultációra, hajvizsgálatra. Képzett szakemberekkel, elhivatott munkatársakkal, kellemes környezetben, szeretettel várjuk leendő pácienseinket.